Zašto vam treba (dobar) organizator venčanja?

Postovano:

Zašto vam treba (dobar) organizator venčanja

Planirate venčanje i želite da sve bude savršeno, uz minimalni stres? Savetuju vam da sve možete da isplanirate i organizujete samostalno, i to u potpunosti? Puni ste samopouzdanja i smatrate da sve konce držite u svojim rukama? Pa, onda samo za trenutak pokušajte da zamislite proces u koji trebate da krenete prilikom ovog poduhvata.

Zašto vam treba (dobar) organizator venčanja2

Prvo treba da pronađete odgovarajući restoran (kog tipa?), odredite meni (kakav meni?), obezbedite piće (ko šta ono pije?), odaberete i naručite svadbenu tortu (a, od koga i kakvu?), pronađete, odaberete i pošaljete pozivnice (kod koga i kakve?), da obezbedite prevoz (kome i zašto?), muziku (prijatelj ima gitaru!), fotografa (zar ne može i to kolega?), snimatelja (zašto i to?).

Zašto vam treba (dobar) organizator venčanja3

Zatim treba da dogovorite venčanje u opštini (sitnica!), možda i u crkvi (u kojoj i šta treba za to?), da se pobrinete za bidermajer (to sigurno mogu!) i cvetne aranžmane (ništa lakše, to će matorci da srede), za burme (to je lako), kićenje za svatove (e, to stvarno nije teško!), za automobile (ovo je još lakše!).

Zašto vam treba (dobar) organizator venčanja4

Posle toga treba da isplanirate scenario za celi dan (ne treba preterivati, ne snimamo film za Oskara!), da odredite raspored sedenja u restoranu (ma, sami će se smestiti već nekako), i naravno da pomislite na kraju i na sebe (a, to bar mogu sam, sigurno!).

Zašto vam treba (dobar) organizator venčanja5

Naravno, ako ste mlada, pored svega toga treba imati na umu i raspoloženje tj. kako da zablistate tog vašeg najlepšeg dana u životu jer to je ipak vaš dan, ničiji drugi! Da ne spominjemo neke krucijalne stvari koje nisu do sada nabrojane, a to je kako da pronađete odgovarajuću venčanicu (kupovina ili ne?), cipele (kakve?), posetite kozmetičara (kojeg?), pronađete šminkera (kakvog?) i frizera (naravno!). I, onda kako da pripremite i budućeg mladoženju (zar ne može sam?).

Zašto vam treba (dobar) organizator venčanja6

A, ako želite nešto posebno onda treba još da se pozabavite i posebnom dekoracijom sale u kojoj se održava svadbeni ručak (šta to znači?), cvećem (još cveća?), balonima (neko je rekao: helijum?), svećama (dalje…), stolnjacima (dalje…), posebnim detaljima (dalje… i ulažem na to Kviska!). Ili možda želite konfete ili čak golubove na izlazu iz crkve (ima i to?)? Možda vatromet (ovog bi se setili i sami!)? Mogućnosti je tako mnogo, a dan je samo jedan…!

Zašto vam treba (dobar) organizator venčanja7

Verovatno vam je sad slika mnogo jasnija? Pa, kad već za popravku automobila ili za popravku telefona uzimate profesionalce, zašto to ne biste učinili i za svoj najznačajniji dan u životu? Za dan svog venčanja? Ma, možete vi to sve i sami, zar ne? Naravno! A, ukoliko se ipak odlučite da potražite profesionalnu pomoć u organizaciji venčanja – slobodno nam se obratite. Sve ovde navede stvari samo su vrh ledenog brega, a to samo znaju vrhunski organizatori, mada to nikada neće priznati jer obožavaju da se nose sa svim izazovima koje svako novo venčanje donosi.

Zašto vam treba (dobar) organizator venčanja8

Foto: Pinterest

 
Return to Top ▲Return to Top ▲