Venčanje u vrtu iz bajke

Postovano:
Vrt nekada predstavlja prostor koji može biti stvarno predivan i raskošan. Uz bogatstvo biljnog sveta, koje se nalaze u vrtu, uz ovaj ambijent jako lepo se uklapa i neka kuća uređena u starinskom stilu. Sav ovaj prostor tvori jednu idealnu osnovu za organizovanje predivnog venčanja na otvorenom. Ukoliko se u vrtu nalazi i poneko staro drvo, kao što je na primer stari hrast, onda su svi uslovi za jedno nesvakidašnje i posebno venčanje na otvorenom ispunjeni.
Venčanje u vrtu iz bajke

Najveća prednost svih venčanja koja se organizuju u ovakvom okruženju je cveće koje se nalazi svuda oko vas. Ovaj prostor je prožet životom koji buja svuda unaokolo i sva raskoš u bojama će sigurno delovati opuštajuće i idilično na sve prisutne. Na vama je samo da odaberete odgovarajući mobilijar, u koji definitivno treba da uvrstite udobne baštenske stolice ili klupe. Ovaj prostor ima zaista sve predispozicije za organizovanje jednog nezaboravnog venčanja u vrtu iz bajke.

Venčanje u vrtu iz bajke2

Što se tiče ostalih sitnica, dekoracija, detalja i aranžmana, podrazumeva se da sve to morate da uskladite kako bi od vašeg venčanja napravili nešto stvarno posebno. Najzamljivije od svega je to što vrt možete da opremite odgovarajućom dekorativnom rasvetom i svećama, tako da se venčanje može pretvoriti u predivno romantično veče pod otvorenim nebom. Drveće u vrtu možete da ukrasite, na primer, fenomenalnim lampionima, što će stvoriti savršeno bajkovitu atmosferu. Uživajte.

Venčanje u vrtu iz bajke3

 
Return to Top ▲Return to Top ▲