Pet predloga koji će vam se dopasti!

Postovano:
Stalno se spominje recesija i kriza. Ljudi sve više gledaju kako da uštede što je više moguće. Ali to nije dobar smer razmišljanja u ovakvim situacijama. Treba se ipak na neki način postaviti drugačije prema ovoj problematici. Najbolje je da to sve ukomponujete u svoju maštavitost i kreativnost prilikom organizovanja venčanja. Na taj način ćete sigurno da uštedite određenu količinu novca, a usput ćete da se fenomenalno zabavite i uživate u svemu što vam pruža vaš najlepši dan. U nastavku teksta vam donosimo neke kreativne predloge.

01 Svećnjaci od leda – Veoma jednostavno se naprave i daju posebnu atmosferu. Čarobno osvetljenje će sigurno uspešno da zadivi i vas, kao i sve zvanice na venčanju.

02 Scrabble tematska torta – Veoma je jednostavna za pravljenje i veoma je lepog izgleda. U pitanju je kombinacija koja će se svima dopasti, naročito sladokuscima.

Pet predloga koji će vam se dopasti2

03 Mala pakovanja konfeta – Fenomenalna ideja kako bi se nešto našlo pri ruci svim gostima i u pravom trenutku na svečanoj ceremoniji venčanja. Gledajte da materijal bude biorazgradiv, ako je moguće.

Pet predloga koji će vam se dopasti3

04 Koverta sa fotografijom – Veoma maštovita kombinacija fotografije i koverte. Sigurno ćete se odlično zabaviti prilikom izrade.

Pet predloga koji će vam se dopasti4

05 Specijalni ukrasi – Izradite specijalne ukrase za kolače i medenjake. Na ovaj način ćete im dati potpuno novu dimenziju i svi će biti oduševljeni.

Pet predloga koji će vam se dopasti5

 
Return to Top ▲Return to Top ▲