Prikladan svadbeni meni

Postovano:

Svadbeni meni je svakako veoma bitna tema prilikom planiranja i organizovanja svakog venčanja. Ovo ujedno može biti i jedan od najzinimljivijih momenata prilikom planiranja venčanja. Upravo ste vi ti koji odlučujete o svemu, pa možete da na vašem venčanju imate meni koji poželite. Naravno, tu sada nastaju i neke dileme. Šta, kada, kako i kojim redom poslužiti dragim gostima veoma je diskutabilno.

 Prikladan svadbeni meni

Ukoliko se odlučite da poverite planiranje i organizovanje venčanja nekom profesionalnom organizatoru, onda ćete definitivno lakše rešiti sva ova pitanja i dileme. No, uvek možete da se opredelite za specijalnu opciju i da iznenadite vaše zvanice nekim od najneobičnijih načina, kada je u pitanju posluživanje jela. Ukoliko gosti ne očekuju tako nešto, onda će ovo biti pun pogodak.

Prikladan svadbeni meni2

Vodite računa o tome da naprosto oduševite vaše goste. Voćne salate, bogati čokoladni sladoled i osvežavajuća limunada su uvek dobro došli i biće svakako dobro i primljeni. Možete se, naravno, i poigrati sa načinom na koji će neko jelo biti posluženo, a vodite računa da dekoracija stolova bude u potpunosti adekvatna. Vašim gostima neće preostati ništa drugo osim da uživaju.

 Prikladan svadbeni meni3

Nekada je meni veoma lako isplanirati ukoliko se opredelite da vaše venčanje organizujete u nekom poznatom restoranu koji ima veliko iskustvo u ovom poslu. Bitno je da lično razgovarate sa šefom kuhinje ili glavnim kuvarom o tome šta želite. U svakom slučaju, ukoliko se ponudi neka degustacija, onda prihvatite i vidite kako će vam se sve to dopasti. Sigurno će vam tako sve biti mnogo olakšano, mada je ovo prilika i da se možda opredelite za uslugu nekog ketering tima.

 Prikladan svadbeni meni4

Atmosfera i kompletan ugođaj moraju da budu ono što je na prvom mestu. Vodite računa da meni bude lagan ukoliko želite da gosti budu veseli i da mogu totalno da se opuste prilikom igre i plesa. Ukoliko se, možda, opredelite za opciju švedskog stola i smatrate da je to pravi izbor za vas, onda samo napred. Bitno je da svi budu zadovoljni i nasmejani tokom čitavog vašeg najlepšeg dana u životu.

 Prikladan svadbeni meni5

Foto: Pinterest

 
Return to Top ▲Return to Top ▲